Iedere woensdagmiddag inloopspreekuur bij de Poelenburcht

Gepubliceerd op 7 maart 2022
Afbeelding

Ervaart u kleine problemen in de wijk rondom overlast, woonfraude, buurtverbetering, criminaliteit of verkeersveiligheid? U kunt vanaf nu iedere woensdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur terecht bij het inloopspreekuur Poelenburg in De Poelenburcht.

Dit spreekuur wordt gehouden door BOA’s Willemien en Serginho en is nadrukkelijk bedoeld om de drempel van het melden van klachten te verlagen door dit nu ook face-to-face mogelijk te maken (in plaats van een online melding). U hoeft niet eerst te bellen voor een afspraak, maar kunt gewoon direct langskomen!

Wat is een inloopspreekuur?
Een inloopspreekuur is een spreekuur waar u geen afspraak voor hoeft te maken. Het is bedoeld voor kleine problemen in de wijk. De tijd voor dit spreekuur bedraagt  20 minuten.

Wanneer is het inloopspreekuur?
Elke woensdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur kunt u voor het inloopspreekuur bij ons terecht. Dit spreekuur wordt gehouden door BOA’s Willemien en Serginho.

Hoe werkt het inloopspreekuur?
U wordt geholpen in volgorde van binnenkomst. U moet soms rekening houden met wat langere wachttijden. Wij proberen iedereen zo goed en professioneel mogelijk te helpen. Dat betekent ook dat wij op sommige vragen en klachten niet gelijk een oplossing of antwoord hebben, daar gaan wij dan mee aan de slag en komen daar via telefoon, e-mail, of op locatie op terug.

Waarvoor is het inloopspreekuur bedoeld?
Het inloopspreekuur is nadrukkelijk bedoeld om de drempel van het melden van klachten te verlagen door dit nu ook face-to-face mogelijk te maken. i.p.v. een online melding.

Voorbeelden van problemen voor het inloopspreekuur
Voorbeelden voor het inloopspreekuur zijn overlast, woonfraude, buurtverbetering, criminaliteit en verkeersveiligheid.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl