Darwinparkfestival: kom ook!

Gepubliceerd op 26 augustus 2021
Afbeelding

Op zaterdag 4 september vanaf 13.00 uur is het Darwinparkfestival in het Darwinpark. Kom je ook? Tijdens dit gratis festival zijn er leuke dingen te doen voor kinderen en is er een foodmark met kraampjes. Hier kun je eten uit verschillende landen proeven. 's Avonds is er live muziek en het festival sluit af met een film in de openlucht.

Het Darwinparkfestival is voor iedereen. De toegang is gratis. Behalve een drankje kun je er ook iets te eten kopen. Ook jongeren zijn welkom. Tot 16 jaar oud wel onder begeleiding van een volwassene. Het festival is rond de skatebaan in het Darwinpark. 

OPENINGSTIJDEN EN PROGRAMMA

Het terrein is op zaterdag 4 september vanaf 13.00 uur geopend. Tussen 18.00 en 21.30 uur is er live muziek. Om 21.30 uur start het filmprogramma. Om 23.00 uur is het festival afgelopen. Het terrein gaat dan dicht. Het complete programma vind je hier.  

CORONAMAATREGELEN

Overal zijn zitplekken per gezin, zodat iedereen 1,5 meter afstand kan houden. Bij de ingang moet je je even laten registreren. Je hoeft niet gevaccineerd te zijn of de uitslag van een Covid-test te laten zien. 

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl