Uitnodiging zomersessies Pact Poelenburg Peldersveld

Gepubliceerd op 15 juli 2021
Afbeelding

Het Pact Poelenburg en Peldersveld zet flink wat stappen. Op veel thema’s en op veel plekken in de wijken. We zijn al anderhalf jaar onderweg, dus is er veel om te delen en te bespreken. Op het gebied van Jeugd & Onderwijs, Armoede & Participatie en Fijn & Veilig Wonen. Voor meer verdieping, een inkijkje en een gesprek over de voortgang nodigen we u uit om één of meer Zomersessies bij te wonen.

Een zomersessie is een wandeling of fietstocht door Poelenburg of Peldersveld. Met ‘Zomersessies’ in de wijken nemen we u graag mee in wat het Pact doet, langs verschillende projecten en plekken in de wijken. 

Wanneer zijn de zomersessies?

Deze zomersessies vinden plaats in de maand augustus. Zo wordt u bijgepraat over de activiteiten en projecten en is er uiteraard ook de mogelijkheid voor onderlinge ontmoeting. Hier vindt u het programma van de Zomersessies. 

Hoe aanmelden?

Iedereen is welkom: bewoners, bestuurders, professionals en raadsleden. Wij zien uw aanmelding voor één of meerdere Zomersessies graag tegemoet! Dit kunt u doen door uw aanwezigheid te mailen naar pactpoelenburgpeldersveld@zaanstad.nl. Hoeveel Zomersessies u bezoekt mag u zelf bepalen! U krijgt van ons een bevestigingsmail, en dan zien we u snel! Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Youssra Lotfi via telefoonnummer 0621282313 of via y.lotfi@zaanstad.nl. .


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl