Mooie feestdagen en een goed 2022

Gepubliceerd op 24 december 2021
Afbeelding

Beste bewoners, graag wens ik jullie namens het PACT Poelenburg en Peldersveld mooie feestdagen en een goed 2022, op weg naar een nóg fijnere wijk. 2021 bracht ons al veel door extra inzet van 27 organisaties, en velen van jullie als bewoners. Meer mensen zijn aan het werk en zo’n 30 mensen volgden in Poelenburg een gratis technische of andere opleiding.

Wonen: er is plek voor 200 tijdelijke woningen in het Sportpark, de eerste locaties voor nieuwbouw zijn bepaald. De Poelenburcht krijgt een nieuwe stek op de locatie Spaghettiflat als een echt Huis van de Wijk. Jeugd: kinderen krijgen dagelijks extra onderwijs om achterstanden in te lopen. Er is gratis huiswerkbegeleiding op de basisschool en het voortgezet onderwijs. En de Jongerenwinkel met sport, muziek en hulp bij opleiding en werk is een succes. Veiligheid: illegale bewoning pakken we aan, net als de drugshandel. 

Veel dank voor jullie inzet. We zijn er nog lang niet, maar we zijn goed onderweg. En iedereen met een goed idee kan helpen: stuur een mail aan pact@zaanstad.nl

Namens het dagelijks bestuur van het PACT, warme groet,

Jan Hamming, Burgemeester ZaanstadHoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl